Fosta soţie a lui Marian Corcheş, vorbe grele despre Carmen de la Sălciua: „A venit de la țară și și-a pus o rochie de la oraș”

 


Carmen de la Sălciua, făcută praf de fosta soţie a lui Marian Corcheş. Femeia este de părere că cei doi s-au grăbit să facă nunta, însă, în acelaşi timp le urează să se bucure de căsătorie. Cu toate astea, consideră că cei doi nu s-au străduit deloc cu pregătirile pentru nuntă și că nu au fost îmbrăcați potrivit.

Vizavi de relaţia lor, fosta soție a lui Marian Corcheș nu crede în iubirea dintre el și artistă şi consideră că Marian s-a grăbit întotdeauna și că a fugit în brațele altei femei atunci când i-a fost greu.

“Părerea mea e că s-au grăbit, dar e decizia lor, nu am ce să spun mare lucru, să fie fericiți. (…) El întotdeauna a fost un om care s-a grăbit. Dacă nu i-a mers bine a fugit în brațele altei femei, a rămas acolo cât i-a fost bine. Când nu i-a mai fost nici acolo, a fugit în brațele altei femei, cam așa a făcut el lucrurile.

Nu l-am văzut încântat, l-am văzut drept, lângă ea, neatingând mireasa. Mireasa a fost frumoasă, o rochie frumoasă, dar nu ajustată.

Se vede, vrei să zic că a venit de la țară și și-a pus pe ea o rochie de la oraș? Mi se pare o nuntă grăbită. Un costum luat, pus, un mire care stă lângă mireasă ca o soră şi un frate. A luat rochia din magazin, şi un costum, le-au pus pe ei şi gata”, a declarat fosta soție a lui Marian Corcheș la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest