Fostul iubit al Iasminei Halas, atacat în propria casă, la miezul nopții

 

O noapte de relaxare în confortul propriei case s-a transformat într-o luptă cu un atacator necunoscut pentru fostul iubit al Iasminei Halas. Mihai Florea a povestit întreg coșmarul prin care a trecut și cum a încercat atacatorul să-l incendieze în miez de noapte.

Florea bănuiește că atacatorul este o persoană care îl cunoaște. Înainte să dea nas în nas cu el, fostul iubit al blondinei a primit mai multe mesaje cu detalii personale de la un tip pe care îl cunoștea, care îi cerea să iasă afară sub pretextul că o anumită persoană i-a trimis un cadou. Acesta a ieșit de trei ori, dar nu a găsit pe nimeni, iar a patra oară a refuzat să mai iasă.

„Persoana respectivă știa foarte lucruri personale despre mine, că a creat o povestea care să mă facă să ies afară. S-a legat de o persoană din trecutul meu. Mi-a zis că persoana respectivă mi-a trimis un cadou, că ține la mine. (...) Am primit mesajele respective, am ieșit de trei ori afară, a patra oară când mi-a zis, am zis ”eu nu mai ies afară”. Eu sunt la parter, mă uit pe geam, văd că nu mai e nimeni. M-am gândit că e ceva suspect, dar m-am gândit că cineva vrea să-mi facă o glumă.”, a dezvăluit Mihai Florea.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest