Frații Tate, apărați de unde se așteptau mai puțin. Oana Tașcău, fostă șefă de penitenciar, declarații neașteptate: „Oameni deosebiți!”

 


Escortele fidele ale fraților Tate sar în apărarea celor doi milionari. Oana Tașcău, fosta șefă a penitenciarului din Craiova, recunoaște că a lucrat pentru ei și le ia apărarea. Ce declarații a făcut femeia.

Oana Tașcău a mărturisit că ei i se pare foarte nedrept că frații Tate sunt acuzați pe nedrept. Fosta șefă de penitenciar spune că s-a apucat de platforma pentru adulți OnlyFans cu ajutorul lui Andrew Tate.

„Mi se pare foarte nedrept ce se întâmplă. Andrew este un om deosebit, un om care respectă femeile și un om care tratează pe toată lumea frumos. Am locuit o perioadă chiar în aceeași casă cu acest om și vreau să spun că m-a tratat ca pe o soră și m-a ajutat foarte mult. După ce m-am pensionat m-am apucat de OnlyFans și el m-a ajutat cu absolut tot (…) Nu cred că este genul de bărbat care să aibă nevoie să recurgă la violențe pentru a avea o femeie”, a declarat Oana Tașcău.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest