Frații Tate rămân în spatele gratiilor! Magistrații le-au respins toate acțiunile

 

Andrew și Tristan Tate au încercat să îi convingă pe magistrați să fie lăsați în libertate, printre motivele invocate fiind și faptul că ar avea copii.

 

Milionarii britanici Andrew și Tristan Tate au primit o veste cum nu se poate mai proastă de la judecătorii Curții de Apel București. Magistrații le-au respins toate contestațiile formulate și au decis astfel ca aceștia să rămână în continuare în arest, chiar dacă cei doi oameni de afaceri speraseră până în ultima clipă că vor putea fi judecați în libertate.

 

Andrew și Tristan Tate au încercat să îi convingă pe magistrați să fie judecați în libertate, invocând faptul că ar avea copii. Cei doi nu au reușit însă prin toate motivele invocate să-i sensibilizeze pe judecători. Astfel, cinci ore au încercat frații Tate să-I convingă pe judecătorii de la Curtea de Apel să fie lăsați în libertate, dar fără succes.

 

La ieșirea de la Curtea de Apel, cei doi au fost pozați fiind legați cu aceeași pereche de cătușe, însoțiți de cele două femei care le-ar fi complice. La ieșirea din tribunal, Andrew Tate avea un Coran în mână. Cei doi milionari sunt acuzați de viol, spălare de bani și trafic de persoane. Ei au fost arestați după perchezițiile făcute la vila de lux din București. Ulterior, autoritățile au decis să le pună sechestru pe case, dar și pe mașinile cu care se lăudau în mediul online.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest