Frații Tate, scoși din arest și duși la DIICOT! ”Gândacii și păduchii sunt singurii mei prieteni”

 

La sediul DIICOT, Andrew și Tristan Tate au asistat la percheziția informatică făcută de anchetatori în dosarul în care sunt acuzați de trafic de persoane și viol.

 

Cei doi frați Tate au ajuns la DIICOT împreună cu Luana Radu, cea supranumită „Îngerul lui Tate”, care este considerat complice în dosarul deschis pe numele celor doi frați. Cei doi frați despre care se spune că sunt acuzați de trafic de persoane și alte ilegalități, vor da explicații despre lucrurile pe care procurorii le-au găsit atunci când au efectuat percheziția eletronică.

 

Andrew Tate a avut posibilitatea să posteze un mesaj în care a vorbit despre condițiile grele din detenție. ”Vă voi trimite lecțiile mele zilnice dintr-o încarcerare nedreaptă. Încearcă să mă doboare. Aruncat în interiorul unei celule fără lumină, gândacii, pâduchii și ploșnițele sunt singurii mei prieteni pe timp de noapte”, a scris Andrew Tate.

 

Frații Tate au contestat, în trecut, decizia instanței de a-i aresta pentru 30 de zile, astfel că acest lucru a fost analizat de instanță la începutul lunii ianuarie. În cele din urmă, judecătorii au decis să respingă constetația și să îi țină în închisoare pentru încă 30 de zile.

 

Fraţii Tate şi două tinere complice, o fostă poliţistă şi iubita lui Andrew Tate, sunt acuzaţi că au constituit un grup infracţional organizat, în scopul racolării, cazării şi exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contracost pe site-uri de profil. Din aceste activităţi ar fi obţinut importante sume de bani.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest