Frații Tristan și Andrew Tate au fost vizitați în arest de consulul general al Statelor Unite la București

 

Consulul general american, John Henry Gimbel, i-a vizitat vineri, 20 ianuarie, pe frații Tristan și Andrew Tate, aflați în Arestul Central al Poliției Capitalei pentru trafic de persoane și viol. 

John Henry Gimbel, persoană-cheie în cadrul Ambasadei SUA la București, nu a făcut declarații nici la sosirea și nici la plecarea de la Serviciul de Reţinere şi Arestare Preventivă din Capitală. Demersul făcut de partea americană este o procedură normală, iar în astfel de vizite, cetățenii americani sunt întrebați dacă li se respectă drepturile în arest de către autoritățile române. 

Vizita consulului general al SUA a venit la câteva zile după ce și consulul Marii Britanii în România a procedat la fel în cazul celor doi milionari care au dublă cetăţenie, britanico-americană. Tot astăzi, Tribunalul București decide dacă fraților Andrew Tate și Tristan Tate li se va prelungi sau nu măsura arestului preventiv. Ședința nu este publică. Frații Andrew și Tristan Tate sunt în arest preventiv, în urma deciziei definitive a judecătorilor de la Curtea de Apel București, instanță care a menținut decizia Tribunalului București din 30 decembrie 2022. Georgiana Naghel și fosta polițistă Alexandra Luana, care potrivit procurorilor DIICOT erau complice cu cei doi britanici, sunt, de asemenea, în arestul Poliției Capitalei.
 
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest