Fructul sănătos de care Maria Constantin nu vrea să mai audă: ”De când mergeam la țară cu animalele pe câmp”

 

Chiar dacă multe persoane îl consideră unul dintre cele mai sănătoare alimente, cunoscuta cântăreață îl mănâncă o dată la câțiva ani!

 

Maria Constantin nu a avut cea mai ușoară copilărie. Ea a fost crescută la țară, dar a făcut tot posibilul să progreseze și a ajuns în ziua de astăzi una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de la noi din țară. Însă, de la vârste fragede s-a ales cu o serie de traume, care au marcat-o profund.

 

Vedeta a povestit recent aspecte mai puțin cunoscute din copilăria ei. Mică fiind, ea era trimisă cu animalele la păscut, pe câmpuri. Chiar dacă își petrecea cea mai mare parte a zilei la pășune, cu animalele, ea nu pleca de acasă cu pachețel. Așa că trebuia să mănânce ceea ce găsea, iar la îndemână era o livadă cu mere, de pe vremea lui Ceaușescu. Drept urmare, de dimineața până seara, celebra artistă consuma mere la greu. De atunci, având în vedere consumul exagerat al acestui fruct, a dezvoltat o veritabilă repulsie față de mere, pe care acum spune că le consumă o dată la câțiva ani.

 

„Da, merele. Nu le consum pentru că nu îmi plac. Deloc. Când mănânc un măr mănânc o dată la ani buni și atunci înseamnă că s-a întâmplat o minune. Pentru că eu în copilăria mea, când mergeam la țară cu animalele pe câmp, că așa era odată pentru cei care au avut copilărie la țară. Și atunci erau acele plantații de pe vremea lui Ceaușescu. Erau lăsate în paragină și erau pline de mere. Și, bineînțeles, că atunci când îmi era foame și nu aveam ce mânca pe câmp, luam toate merele din pom. Și asta făceam, mâncam mere. Și de atunci eu să nu mai aud de mere, pentru că nu îmi plac”, a declarat Maria Constantin pentru viva.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest