Fuego, despre drama vieții sale: „Mi-a murit tatăl de foarte tânăr!”

 

Fuego, dezvăluiri cutremurătoare despre drama vieții sale. Fuego este unul dintre cei mai iubiți și mai apreciați artiști din România. El a reușit să ajungă în inimile oamenilor datorită vocii sale inconfundabile, dar și a melodiilor cu care a alinat durerile și suferințele celor care le-au ascultat.

Deși se bucură de toată dragostea publicului său, Fuego are o mare durere în suflet, iar acest sentiment se acutizează în această perioadă premergătoare Sărbătorilor de iarnă.

Artistul a mărturisit că și-a pierdut tatăl extrem de tânăr din cauza unei probleme cardiace genetice, pe care el acum încearcă să o controleze.

„Tatăl meu avea o problema din gena. Ai mei nu au murit de cancer sau alte boli, au avut probleme cardiace și am început să mă controlez și eu.

Atunci tehnica medicala nu era ce e acum. Atunci, nu aveai posibilitatea să te controlezi. Un lucru este sigur, noi suntem trecuți de vârstă de 40 de ani, trebuie să te întreții cu niste medicamente care sunt ușor de luat. Am avut o deficienta de vitamina D. Tata mi-a transmis doar tradițiile, eu nu moștenesc de la el vocea, ci de la mama o moștenesc. Ea canta la „Cântarea României.” Și astăzi mama canta. Cu mama cântam în casa. Luam casete și le înregistram cu noi”, a declarat Fuego, la wownews.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest