Fulgy de la Clejani și Bia Khalifa, cel mai nou cuplu din showbiz: „Puteți să-mi spuneți Doamna Moft”

 

Bia Khalifa, de la „Sunt Celebru, Scoate-mă de aici”, și Fulgi, fiul celebrilor Viorica și Ioniță de la Clejani, formează cel mai nou cuplu din showbiz. 

Bia Khalifa a făcut primele declarații publice, după ce Fulgy a publicat o serie de imagini din care reiese că cei doi și-au petrecut noaptea împreună. Mai mult, blondina pare că deja a intrat în familia Clejanilor, cunoscându-și „viitorii socri” și chiar i-a intrat în grații Vioricăi, cu care a fost surprinsă plimbându-se pe stradă. 

Fulgy de la Clejani și Bia Khalifa se numără printre cele mai controversate personaje din showbizz. Amândoi șochează prin declarațiile și gesturile lor, însă dragostea pară că le-a calmat spiritele rebele. 

Fulgy de la Clejani a publicat, pe TikTok, mai multe imagini cu Bia Khalifa, chiar din patul său, semn că și-au petrecut deja noaptea împreună și că familia Clejanilor a „adoptat-o” pe rebela de la Sunt celebru, Scoate-mă de aici. 
Mai mult, cei doi s-au filmat în ipostaze tandre pe rețelele de socializare, iar Fulgy nu s-a ferit să le arate urmăritorilor săi cât de romantic este cu iubita sa, pregătindu-i micul dejun. 

.„Cum să o trezești pe Bia Khalifa', a scris Fulgy pe TikTok.

'Păi de acum puteți să-mi spuneți Mrs Moft ( n.r. Doamna Moft) și cred că e de ajuns. Înțelege toată lumea prin chestia asta ce vreau să zic. Nu am timp acum să vorbesc că sunt cu iubitul meu', a declarat blondina pentru spynews.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest