Fulgy, din nou în faţa magistraţilor. Ce este obligat să facă

 

Fulgy, pe numele său real Manole Dan Constantin, a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru tâlhărie. Fiul Clejanilor a contestat decizia la Curtea de Apel, însă magistraţii au fost de neînduplecat. Acum, Fulgy va apărea din nou în faţa magistraţilor într-un dosar care vizează problema cu consumul de droguri. Tânărul este obligat să urmeze un tratament care să-l scape de dependenţă.

„Admite excepţia de necompetenţă teritorială invocată din oficiu. Declină competenţa de soluţionare a sesizării de înlocuire a măsurii de obligare provizorie la tratament medical, dispusă cu privire la intimatul Manole Dan Constantin Fulgeraş în favoarea instanţei competente – Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti (instanţă în circumscripţia căreia se află unitatea sanitară Centru de Evaluare şi Tratament a Toxicodependenţelor pentru Tineri 2 sf. Stelian).

Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina statului. Onorariul apărătorului desemnat din oficiu intimatului, av. Nefliu Mariana Daniela, în cuantum de 313 lei, rămâne în sarcina statului şi se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei. Fără cale de atac„, potrivit spynews.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest