Gabi Bădălău da, Victor Slav ba! Bianca Drăgușanu a explicat de ce a lipsit tatăl Sofiei de la ziua acesteia: „Nu e ca și cum s-a întâmplat ceva anormal”

 

Sofia a împlinit 6 ani. Bianca Drăgușanu i-a organizat o mega-petrecere la o vilă din Snagov. Din peisaj a lipsit chiar tatăl copilei, Victor Slav. În schimb, Gabi Bădălău a fost acolo. Vedeta a făcut lumină în acest caz și a explicat în exclusivitate pentru Spynews.ro cum au stat lucrurile.

 

Bianca Drăgușanu a organizat o super-petrecere pentru fetița ei Sofia, care a împlinit 6 anișori. De la eveniment a surprins absența lui Victor Slav. Diva a povestit pentru Spynews.ro că l-a invitat și pe tatăl fetiței, dar acesta nu a reușit să ajungă fie din cauza stării de sănătate a mamei sale, care nu e tocmai bună, fie pentru că era ocupat cu organizarea petrecerii numărul 2 pentru Sofia.

 

”Și el i-a organizat o petrecere azi și probabil ieri s-a ocupat cu organizarea petrecerii. A fost invitat, doar că știu că mama lui are niște probleme de sănătate... nu vreau să justific faptul că n-a fost ieri. Noi discutăm, suntem în regulă, e ok, nu e ca și cum s-a întâmplat ceva anormal. Și anul trecut noi am fost la Paris, eu cu fiica mea, sora și nepotul meu, am făcut acolo o mare petrecere, am fost la Disneyland, apoi ea a mai avut o petrecere organizată de mama mea, acasă, după care Victor a luat-o și a mai avut și o altă petrecere. Ea are ziua de naștere ca-n povești, trei zile și trei nopți”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

 

În schimb, la eveniment a fost prezent actualul partener al Biancăi, Gabi Bădălău, cu care, potrivit divei, fata ei are o relație foarte bună: ”Da, a fost și Gabi. Atâta timp cât avem o relație e normal.. Sofia se înțelege cu el foarte bine, oricum ieri Sofia a ignorat pe toată lumea, adulții au fost ignorați, ea a fost cu copiii, pe tobogane, vată pe băț, magicieni, dulciuri, n-a interesat-o restul. Sofia și Gabi chiar sunt prieteni, se înțeleg bine, vorbesc des la telefon. Copilul meu e un copil care are o gândire foarte curată și corectă”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest