Gabi Bădălău nu a întors și celălalt obraz după ce a fost catalogat drept „analfabet”: „Materialul clientului…”

 

În război deschis cu Claudia Pătrășcanu în viața reală, omul de afaceri deschide un nou front de luptă, de această data în lumea virtuală.

 

Gabi Bădălău nu s-a mai putut abține după ce a fost catalogat drept „analfabet” pe Instagram, de către o urmăritoare. Omul de afaceri nu a adoptat învățături creștine în acest caz, în sensul că nu a întors și celălalt obraz, ci a mers mai degrabă pe legile talionului, preferând să-i răspundă femeii respective cu aceeași monedă, folosind la rândul său un limbaj licențios.

 

Așa că omul de afaceri nu a mai ținut cont de nimic și a plătit cu aceeași monedă, răbufnind pe contul personal de Instagram după ce a fost jignit. Comentariul cu pricina era la postarea de răspuns după acuzațiile venite din partea Claudiei Pătrășcanu.  ''Materialul clientului... După ce această "doamnă" jignește, am considerat să-i răspund cu aceeași monedă.''a scris Gabi Bădălău la fotografia în care este jignit.

 

Dacă în lumea virtuală, Gabi Bădălău intră în mici clinciuri, războiul greu îl duce în cea reală, unde de trei ani se judecă pentru a divorța de Claudia Pătrășcanu. După ce aceasta a urcat pe facebook o înregistrare audio în care omul de afaceri îi înjura mama, cu un text afferent în care povestea că acesta și familia sa îi folosesc copiii, în încercarea de a-i pune contra ei, în plus că-I torturează emotional, Bădălău jr. a venit cu răspunsul, acuzând-o pe cântăreață că nu dorește altceva decât mai mulți bani în urma procesului de divorț.

 

''Fosta mea soție a postat pe rețelele de socializare un mesaj vocal nu tocmai frumos pe care l-am trimis eu și pentru care îmi cer scuze. Mesaj trimis după ce am aflat că mi-a pus în casa mea și a părinților dispozitive de înregistrare și pe care le trimite la presă după mail-uri anonime, după zeci de înjurături, blesteme, plângeri la poliție. Și toate astea fără motiv, doar pentru că vrea bani din ce în ce mai mulți. Menționez faptul că de față cu copiii nu am avut niciodată un astfel de limbaj, ei o pot suma pe mama lor la orice oră își doresc atunci când sunt în vacanță la mine’’, a scris Gabi Bădălău pe rețelele de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest