Gabi Jugaru a fost luat cu salvarea. De ce a fost transportat de urgență la spital

 

Gabi Jugaru a vorbit, în urmă cu puțin timp, prin intermediul unui apel telefonic, în exclusivitate pentru Antena Stars, despre momentul în care a fost nevoit să cheme salvarea, în timp ce se afla la volanul autoturismului său.


Comediantul a mărturisit că avea dureri ce nu îi dădeau pace de câteva zile încontinuu, motiv pentru care, pe drumul către soția sa, acesta a făcut tot posibilul să ajungă la cea mai apropiată benzinărie, după ce a sunat la savare, din cauza durerilor care nu îl lăsau să conducă.

„Mă duceam să-i duc mâncare soției mel, care era cu febră de 40 în casă și când am plecat de acasă am simțit că mă ia o durere, am simțit cu o seară înainte o durere cruntă care nu îmi trecea mai deloc, dar am luat un antiinflamator și îmi cedase durerea și nu mai aveam nimic. Când să plec din casă am simțit că mă ia o durere ușoară, care se amplifica. M-am deplasat puțin cu mașina, era și ora de vârf și bară la bară dar la un moment dat nu mai puteam să apăs pe pedale, mi se încețosașe privirea din cauza durerii, era o durere cruntă.”, a declarat Gabi Jugaru, în urmă cu puțin timp, în exclusivitate pentru Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest