Gabriela Cristea: „Mă apucă disperarea!” Vedeta TV, supărată foc după Sărbători

 

Gabriela Cristea s-a arătat recent a fi extrem de nemulțumită de felul în care arată, spunându-le fanilor pe rețelele de socializare faptul că nu reușește nicicum să dea jos kilogramele în plus. Vedeta spune că se gândește în fiecare minut la acest aspect din viața sa, care a devenit o reală problemă. Soția lui Tavi Clonda spune că nu reușește deloc să revină la greutatea inițială, pe care o avea înainte de cele două nașteri, în ciuda tuturor dietelor pe care a încercat să le țină. Aceste declarații vin însă la câteva săptămâni după ce vedeta se „lăuda” în fața fanilor cu rezultatele sale excepționale, în ceea ce privește silueta.

În urmă cu ceva timp, fanii au pus-o la zid pe Gabriela Cristea, din cauza faptul că aceasta și-ar fi modificat prea mult pozele de pe Instagram. Concret, internauții i-au spus pe atunci vedetei faptul că pe micile ecrane aceasta nu arată deloc la fel de slabă precum apare în pozele din mediul online. În apărarea ei, pe atunci Gabriela Cristea le spunea tuturor faptul că, în ultima vreme, a reușit să slăbească foarte mult, iar pozele nu erau editate deloc.

„Gabi ești o frumoasă. Începe prin a te accepta așa cum ești, cu bune și rele, așa cum spui după două nașteri corpul nostru se transformă… Faptul că încerci să „transformi” realul, nu este o idee benefică ție”, „Ferească Dumnezeu. Plin de filtre. E chiar ciudată poza asta. E editată rău. Nu știu cum nu vă este jenă”, „Gabriela cum poți să spui că poza nu e deloc editată, când fața ta nu are nimic de a face cu fața ta reală”, „Editezi foarte mult pozele cu tine și pe live pare alt cineva”, „Ați înnebunit cu filtrele! Nici capul nu ți se mai vede ! Nu mai mințiți atât! Până la urmă aveți o vârstă, nu vă mai dați de 20 de ani!”, au fost doar câteva dintre comentariile negative primite atunci de Gabriela Cristea.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest