Gabriela Cristea, mesaj emoționant de ziua lui Tavi Clonda: „Nimic nu mi s-a părut la fel de prețios…”

 

Cele două vedete formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul autohton și nu ratează niciun moment să-și declare deschis dragostea pe care și-o poartă reciproc.

 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt împliniți pe toate planurile: au cariere de succes și o familie frumoasă. Cele două fetițe sunt în centrul preocupărilor lor, însă aceștia nu precupețesc niciun moment să-și declare iubirea ce și-o poartă unul altuia. La data de 15 septembrie, artistul a împlinit 43 de ani, iar îndrăgita prezentatoare TV a profitat de moment pentru a-și declara public dragostea ce i-o poartă.

 

Gabriela Cristea i-a transmis soțului ei, cu ocazia împlinirii vârstei de 43 de ani, că este recunoscătoare pentru faptul că el este tatăl fetițelor sale. În plus, prezentatoarea TV a scris că este bucuroasă că Tavi Clonda este partenerul ei de viață.

 

„La mulți ani, iubitul meu! Viața să-ți fie generoasă, așa cum ești tu de generos cu noi, fetele tale. Sunt fericită că ne-am ales să fim parteneri în tumultul vieții și mândră că ești tatăl fetelor noastre. Te iubesc mai mult cu fiecare clipă petrecută împreună. Laaaaa muuuulți aaani!🤗🌈🎀💫🌹🎁❤🎉, a scris prezentatoarea de la Mireasa Capriciile-Iubirii pe rețelele de socializare.

 

Îndrăgita prezentatoare TV nu a știut ce cadou de preț să-i ofere celui care o face fericită zi de zi, drept urmare a apreciat că un videoclip împreună cu cele două comori ale cuplului, în care să-i ureze celui mai important bărbat din viața ei gândurile frumoase este cel mai nimerit dar: „M-am gândit în fel și chip la cadoul potrivit pentru ziua ta, dar nimic nu mi s-a părut la fel de prețios decât aceste declarații de dragoste. La mulți ani, soțul meu iubit!”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest