Gabriela Cristea: „Sunt o femeie împlinită financiar!” Ce bani a câştigat din TV

 

Gabriela Cristea a vorbit despre banii câştigaţi la TV. Are o familie frumoasă, însă nici pe plan financiar nu o duce deloc rău. Vedeta de la Antena Stars susține că o duce bine cu banii și poate oricând să-și permită anumite „excentrități”. Gabriela Cristea a mărturisit că e împlinită financiar, însă nu se poate considera o persoană extrem de bogată.

În urmă cu 4 ani, Gabriela Cristea recunoștea că încasa sume fabuloase din televiziune. La acea vreme, ea avea un salariu de 20.000 de euro pe lună. Nici după mutarea la Antena Stars, aceasta nu se plânge de bani. ”Cred că sunt o femeie împlinită financiar, dar mereu e loc de mai bine. Nu am averea lui Țiriac, dar îmi pot permite câteva mici „excentricități” dacă mi le doresc”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.

Gabriela Cristea și familia sa locuiesc într-o casă de lux a cărei valoare ajunge undeva la 200.000 de euro. Vedeta mărturisea că lucrările imobilului au început înainte ca ea să se căsătorească cu Tavi Clonda și au fost finalizate în 2017. Locuința celor doi e mult mai mare decât au plănuit inițial. Recent, ea și Tavi Clonda au mai făcut o investiție de peste 20.000 de euro, deoarece și-au dorit să aibă o piscină. „A fost o sumă atunci cu reduceri, cu vecini care ne-au ajutat. Depinde foarte mult ce accesorii, depinde și ce pui în ea. Peste 20.000 de euro”, a dezvăluit Tavi Clonda.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest