Gabriela Cristoiu este în doliu!

 

Câinele este cel mai bun prieten al omului, iar iubitorii de animale înțeleg durerea prin care trece Gabriela Cristoiu. Vedeta a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că patrupedul s-a stins din viață, asta după ce a fost spulberat de o mașină.

Gabriela Cristoiu a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că animalul de companie s-a stins din viață, după ce a fost călcat de o mașină, iar făptașul a fugit de la locul accidentului. Vedeta încearcă să-l găsească vinovatul și a mers la poliție.

''Astăzi am pierdut cea mai importantă ființă din viața mea. A murit câinele meu. A stat cățelul lângă mine, zi de zi, noapte de noapte, clipă de clipă, non-stop, timp de aproximativ un deceniu și jumătate. Și a venit cineva și a calcat-o cu mașina, a fugit de la locul accidentului, acum stau și mă lupt.

Și cu poliția și cu toată lumea. Vrem să aflăm exact cine este acea persoană. Nu se poate așa ceva! A luat sufletul meu și inima mea! Da. A fugit! Nici măcar nu a vrut acolo să coboare ca să mergem la veterinar. Nu am apucat să văd mașina, pentru că îți dai seama, dacă ești într-un șoc, efectiv ești blocat!'', a declarat Gabriela Cristoiu, în exclusivitate, la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest