George Buhnici l-a deranjat pe Tudor Sișu, după ce a spus că a vorbit ca un "băiețaș de cartier". "Văd că sunt discriminați..."

 

A stârnit revoltă și numeroase controverse atunci când a vorbit despre femeile cu vergeturi și celulită iar acum, din nou, George Buhnici a intrat în vizorul unor persoane care s-au simțit lezate din cauza declarațiilor făcut de vlogger, de curând.

În timp ce își cerea scuze, în videoclipul postat pe youtube, George Buhnici și-a asumat că a vorbit „ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier”.

„O s-o spun pe șleau: Da, am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier fără pic de minte în cap și fără nicio experiență de viață, ca și cum aș fi fost fumat sau cel puțin amețit de băutură.”, și-a început mesajul George Buhnici.

Rapperul Tudor Sișu a reacționat imediat și a postat un mesaj pe contul său de socializare.

„Am înțeles, ok, au fost jignite femeile cu vergeturi cu chestii d-astea. Dar acum văd că sunt discriminați băieții de cartier. Cum adică am vorbit ca un băiețas de cartier și îmi cer scuze pentru asta'? Băi, stai că trebuie să luăm și noi atitudine”, spune Sișu pe rețelele de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest