George Burcea, cadou inedit de ziua Vivianei Sposub: „25 de perechi, în diferite culori, cu sclipici, cu danteluță”

 

Cei doi îndrăgostiți trăiesc una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor. De ce cadou neobișnuit a avut parte prezentatoarea TV din partea actorului!

 

George Burcea a surprins-o total pe iubita lui la data de 21 iulie, când aceasta a împlinit 25 de ani. Actorul a venit la ușa parteneri lui cu 25 de trandafiri, dar nu doar atât, ci și cu 25 de perechi de lenjerie intimă de la brand-ul preferat la Vivianei.  

 

„Știți ce mi-a luat cadou de ziua mea? Am împlinit 25 de ani și a venit acasă cu 25 de trandafiri și cu 25 de perechi de chiloți. Mi-am luat niște chiloți atât de frumoși, în diferite culori, cu slipici, cu danteluță, de la celebrul brand de lenjerie intimă. Este inedit. Nu am primit în viața mea așa ceva”, a declarat Viviana pentru EGO.ro.

 

Șocul pentru prezentatoarea TV a fost unul destul de mare, având în vedere faptul că ea anunțase fie voalat, fie direct, că-și dorește un telefon mobil de ultimă generație. „De obicei când este ziua unui om, acel om se așteaptă să îi iei un telefon sau un laptop. La mine este cu schepsis. Nu am vrut să îi iau telefon”, a explicat George Burcea cadoul surprinzător. De altfel, Viviana a mărturisit că la cât muncește poate singură să-și cumpere ceea ce-și dorește. Dar acum a crescut puțin miza pentru iubitul său, spunând că și-ar dori o mașină: „Eu sunt o femeie independentă, muncesc, mă trezesc în fiecare zi la ora 4:00, cu siguranță că un telefon îmi permit să-mi iau. Doar că eu vreau acum să-mi iau mașină”, a mai spus Viviana pentru sursa citată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest