Georgiana Lobonț, despre separarea de copii. Cum plăteşte vedeta preţul succesului

 

Georgiana Lobonț se bucură de un succes răsunător pe plan profesional, iar vedeta a reușit să ajungă la inimile publicului datorită talentului său. Artista a mărturisit pe rețelele de socializare cine i-a fost alături la începutul carierei, dar și care etse cel mai dificil moment.

Georgiana Lobonț își ține fanii la curent cu toate momentele frumoase din viața ei și face o serie de dezvăluiri pe rețelele de socializare. Artista a declarat că părinții ei au fost cei care i-au fost alături la începutul carierei. Cântăreața susține că cel mai dificil moment atunci când se află la evenimente sau concerte este să stea departe de copiii ei.

"M-am născut cu harul de a cânta, părinții mei l-au descoperit și m-au învățat să-l pun în valoare. Acum câștig din pasiunea mea, ceea ce și-ar dori orice om. Dar există și-un "dar"... orice succes nu poate fi atins decât prin sacrificii. La mine sacrificul este timpul pe care nu-l petrec cu ei ( n.r. copiii). Mai multe nu vreau să vă spun decât că de cele mai multe ori cânt și am imagiena asta.'', a scris Georgiana Lobonț pe rețelele de socializare.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest