Georgiana Lobonț divorțează! Rareș a fost categoric: „Orice început are un sfârșit”

 

După 7 ani de mariaj și doi copii, cântăreața și soțul ei au decis să o ia pe drumuri separate. Știrea bombă a fost dată în exclusivitate de Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România.

 

Spynews.ro a aruncat ieri bomba: unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc, Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan vor divorța. Cei doi au împreună doi copii, un băiețel și o fetiță, dar au decis să apuce pe drumuri distincte. Cel mai tare site de știri mondene din Românai a aflat primul despre problemele din mariajul celor doi și, în plus, a primit și confirmarea din partea lui Rareș.

 

”Nu am înaintat actele de divorț, le-am făcut extra pentru că am și eu prieteni în România. S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare. Impulsul de moment e de ani de zile, nu poate fi impuls de moment, impulsul de moment nu se referă la ce s-a întâmplat astăzi. Să nu mă înțelegeți greșit, s-a terminat, e simplu”, a spus soțul Georgianei Lobonț, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

 

Rareș nu mai dă nicio șansă relației: ”Și la mine par afaceri foarte bune, una e să pară, alta e să fie. Nu știu, să o sunați și pe ea, să vă răspundă, nu știu. Eu nu are ce să zică ea urât rău despre mine, că ce? (...) Am făcut doi copii, sunt frumoși, deștepți, seamănă cu mine, ce să zică. Acum cinci ani poate era posibil să ne împăcam, dar acum, astăzi, e gata, orice început are și un final. Chiar dacă doi oameni fac copii, poate acei oameni nu sunt ok, poate unul merge în sus, altul în jos și e o diferență”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest