Gestul lui Florin Salam despre care toată lumea vorbește. Manelistul i-a cântat unui băiețel de 12 ani aflat pe patul de moarte: „Visa să-l audă cântând la aniversarea lui”

 

Florin Salam este o vedetă cu inima mare și nu refuză niciodată să ajute atunci când are această posibilitate, mai ales atunci când vine vorba de copiii cu nevoi. Artistul i-a fost alături și lui Nico, un băiețel de numai 12 ani care era bolnav de cancer în fază terminală.

Atunci când a aflat de situația copilului, manelistul i-a sărit imediat în ajutor. Florin Salam a strâns într-un timp foarte scurt suma de care familia micuțului avea nevoie pentru operația acestuia. Chiar dacă a reușit să strângă toți banii, băiatul s-a stins din viață înainte de a trece prin intervenția chirurgicală.

Totul s-a aflat abia acum, după ce pe Facebook a apărut un mesaj în care se spune că o mare parte din această sumă a fost din propriul buzunar al manelistului.

„Aceasta este povestea lui Florin Salam și a lui Nico, un puști de 12 ani.

Nico a suferit de o formă agresivă de cancer de care a fost tratat la Timișoara și care a recidivat în 2012. Forța cu care cancerul lui Nico a lovit a doua oară nu i-au lăsat băiatului decât două șanse: operație la Tel Aviv sau Istanbul. Ambele cam la fel de costisitoare. Acesta a fost momentul în care tatăl băiatului, Nae Boxeru, a încercat să apeleze la toate fundațiile la care a avut acces, unele dintre ele chiar foarte mari.

Nimeni nu a fost de-acord să răscumpere viața lui Nico.Descurajat de faptul că băiatul lui nici nu mai putea sta în picioare, Nae nu mai știa încotro s-o apuce. Ideea a venit tot de la Nico care era mare fan Florin Salam și visa să-l audă cântând la aniversarea lui. Nae s-a dat peste cap și a ajuns la Florin care i-a spus că vine să cânte gratis la băiatul lui.

Mai mult, Salam l-a sfătuit pe Nae să-și strângă prieteni și vecini la ziua pustiului pentru ca să se strângă și bani. Zis și făcut. Ziua mare a venit și puștiului cu ochi mari și negri i-a fost îndeplinit visul. Regele i-a cântat, mai mult în genunchi împreună cu formația sa, pentru că Nico a stat doar așezat pe un scaun.

La final, Florin Salam s-a uitat în plasa cu bani și a mai completat el ca să fie bani de operația lui Nico. Din păcate nu s-a mai putut face nimic, banii au venit prea târziu, nu s-a mai putut face operația și Nico s-a stins. Dorința lui de a-l avea pe Florin la ziua lui a fost și ultima lui dorință”, a scris Codin Maticiuc pe Facebook.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest