Ghicitul în palmă, noua provocare pentru echipele de la America Express! Melinda, dezvăluire surprinzătoare!

 

Melinda, dezvăluiri neașteptate despre originile sale, în timp ce participa la America Express. O femeie i-a ghicit în palmă, în timp ce concurenții trebuiau să învețe arta ghicitului în palmă de la femeile rrome din Giron, considerate moșteniri culturale ale regiunii UNESCO.

Puya și Melinda au ajuns ultimii la Irina Fodor, iar prima probă pe care au avut-o de îndeplinit a fost să li se ghicească în palmă. După ce au învățat cum să ghicească în palmă, concurenții au adunat localnici pentru a putea încheia proba și a pleca către următoarea destinație.

Una dintre femeile care i-a ghicit în palmă pe concurenți a întrebat-o pe Melinda despre originile sale, crezând că aceasta este spanioloaică. Cu toate acestea, Melinda a dezvăluit că este rromă, iar femeia a început să vorbească cu ea în limba Janes. Puya și Melinda au fost impresionați de deschiderea localnicilor față de ei și de faptul că au reușit să strângă oamenii destul de repede.

„Am reușit să strângem oamenii destul de repede, zic eu, s-au adus unul pe altul la un moment dat. Oamenii veniseră cu sufletul deschis la mine și nu am vrut să îi dezamăgesc”, a completat Puya

Într-o ediție anterioară, cei doi au refuzat cazarea oferită de organizatori și au ales să stea la casa lui Gabriel, un localnic care s-a oferit să îi primească în casa lui fără să aibă nicio reținere


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest