Gina Pistol a slăbit în 5 săptămâni 15 kilograme: „Rămâne între noi!”

 

La ce tratamente a recurs vedeta și ce regim alimentar a ținut pentru a-și reveni după sarcină.

 

Îndrăgita prezentatoare TV a ajuns la nu mai puțin de 80 de kilograme după sarcină. Conștientă că trebuie să facă o schimbare în această privință, vedeta a studiat cele mai bune metode pentru a da jos repede grăsimea depusă și chiar a cerut ajutor de specialitate. Astfel, într-o lună și un pic, Gina Pistol a reușit să slăbească nu mai puțin de 15 kilograme, ajungând de la 80 la 65 de kilograme.

 

Vedeta a considerat oportun să ceară ajutor medical. Drept urmare, după sfaturile primite a recurs la o serie de tratamente non-invazive care au ajutat-o să slăbească în timp record. Ea le-a transmis urmăritorilor de pe rețelele de socializare care au fost efectele acestor tratamente: ''Ajută la reducerea grăsimii și ameliorarea celulitei, slăbește localizat, crește concentrația de colagen în derm... Creșterea elasticității și fermității pielii, asigură distrugerea rapidă a țesutului adipos și este o procedură nedureroasă și non-invaziză, fără reacții adverse.''

 

În plus, nu și-a mai făcut toate poftele cum s-a întâmplat în perioada de graviditate, ci a recurs la un regim alimentar strict, pe care l-a prezentat ulterior:

Mic dejun – budincă din semințe de chia cu mango

Gustare 1– o limonadă cu cătină și cu sirop de arțar

Masa de prânz – file de șalău pane la cuptor cu piure de mazăre

Gustare 2 – chifteluțe din hrișcă cu salată frisee (andivă creață) și roșii cherry.

 

Prezentatoarea de la Chefi la Cuțite s-a bazat până acum pe tratamentele non-invazive și pe dietă. Dar în cel mai scurt timp, când i se va permite, va începe să facă și mișcare: ''Ca să vă răspund la o întrebare pe care o primesc destul de des. Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65, dar la fel, rămâne între noi. Nu am timp acum și nici nu cred că am voie să fac mișcare, dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest