Gina Pistol, decisă să taie în carne vie, în special în echipa aurie! „Îi ard eu p-ăștia!”

 

Prezentatoarea de la Chefi la Cuțite i-a supus pe concurenți la o probă inedită. Echipa lui Cătălin Scărlătescu a trișat un pic.

 

Marea finală de la Chefi la Cuțite se apropie, iar probele sunt din ce în ce mai complicate. În ultima ediție a mega-show-ului culinar, gazda emisiunii, Gina Pistol i-a supus pe participanți la o probă inedită: mai precis i-a pus să gătească cu instrumente mult mai mici, cumva în miniatură.

Aseară, în episodul cu numărul 34 al sezonului 10 Chefi la cuțite, din data de 16 noiembrie 2022, proba dată de Gina Pistol s-a terminat cu discuții aprinse între chefi, mai ales după ce prezentatoarea a anunțat că are de gând să penalizeze anumiți concurenți. Agitația a fost maximă! ”Eu sunt curios dacă după genul ăsta de găteală în obiectele astea mici au învățat ceva.”, a spus Sorin Bontea.

 

Cheful a remarcat însă un aspect: echipa aurie, condusă de Scărlătescu, a trișat. Și-a găsit repede aliat, pe Florin Dumitrescu, care i-a strigat rivalului prins cu mâța-n sac: ”Regulile sunt toate la fel pentru toată lumea, Cătăline!”

 

Inițial, Gina Pistol a anunțat că îi va penalize pe trișori, cerându-le să dea din farfurii celorlalte echipe participante. În cele din urmă scandalul s-a acutizat între Scărlătescu și Dumitrescu. ”Sunt convins că el nu a vrut să facă cu rea voință la modul, lasă că îi ard eu pe ăștia, nu a fost atent. S-a stabilit încă de la începutul probei că ustensilele mari nu se folosesc,oricare ar fi ele.”, a spus Florin Dumitrescu.

 

În cele din urmă chef Scărlătescu nu a fost penalizat, pentru că, după ce s-au contrat minute în șir, s-a ajuns la concluzia că fiecare chef a făcut câte o greșeală


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest