Hilary Swank, gravidă cu gemeni la 48 de ani: „Fericire dublă”

 

Dubla laureată a premiului Oscar este în culmea fericirii, mai ales că este prima ei sarcină.

Hilary Swank, 48 de ani, și soțul ei Philip Schneider vor deveni pentru prima data părinți. Actrița din ”The Next Karate Kid” a dezvăluit la emisiunea Good Morning America că este gravidă cu gemeni. "Este deva ce am vrut de mult timp și este faptul că voi fi mamă. O să fiu mamă și nu doar a unuia, ci a doi copii. E atât de frumos că pot să vorbesc despre asta și să împărtășesc. Nu-mi vine să cred.”, a spus Hilary Swank.

 

Actrița care a obținut Oscaruri pentru prestațiile din "Boys Don’t Cry" și "Million Dollar Baby" este căsătorită de patru ani cu Philip Schneider. Ea a mărturisit că nimeni din echipa de filmare de la ”Alaska Daily”, producția în care joacă, nu a știut că este însărcinată: "Mă simt minunat. E foarte tare că pot în sfârșit să spun .... echipa mea nu știa că sunt însărcinată, până acum. Hainele nu-mi mai veneau și a trebuit să-mi tai blugii zilele trecute. Apoi am luat o jachetă peste și au venit și mi-au spus că nu e în continuitate. Le-am spus că o să fac eu să meargă.”

 

Hilary Swank a mai dezvăluit că nu simte o presiune în plus din cauza faptului că va avea doi copii, și consideră că acest lucru are origini genetice, având în vedere că au mai existat gemeni în familia ei: "Gemeni înseamnă doi! Fericire dublă! Bunica mea era un geamăn, bunica soțului meu era un geamăn, deci avem gemeni în familie.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest