Horia Brenciu i-a adus un ultim omagiu lui Nosfe la concert: „Artistule, lasă-ti sufletul pe scenă!”

 

Întregul showbiz românesc este cutremurat de dispariția prematură a celebrului rapper, la doar 37 de ani.

 

Vlad Darius Crețan, pe numele de scenă Nosfe, s-a stins în noaptea de sâmbătă spre duminică, la doar 37 de ani. Vestea a căzut ca un trăznet, mai ales că artistul fusese pe scenă cu doar două ore înainte să survină decesul. Horia Brenciu, care tocmai a avut concert la Bacău, a avut posibilitatea să-i aducă rapper-ului un ultim omagiu direct de pe scenă. Aflat în stare de șoc, cântărețul și-a găsit cu greu cuvintele. A scris apoi un mesaj sfâșietor pe contul de facebook în legătură cu plecarea prematură a lui Nosfe dintre cei vii.

 

„Sunt în drum spre Bucuresti și dispariția lui Nosfe încă mă bântuie. Multumim din suflet tuturor celor prezenți în Bacau care au adus, prin aplauze, un omagiu celui care a fost Vlad Darius Crețan. Avea doar 37 ani… Și îmi vine să spun, din nou! Artistule, lasă-ti sufletul pe scenă! Spectatorule, aplaudă-ți artistul cât timp e in viată! Dumnezeu sa-l odihnească”, a scris Horia Brenciu pe Facebook.

 

Zeci de artiști din România au postat pe conturile de pe rețelele de socializare aceeași imagine cu NOSFE, însoțită de mesaje de-a dreptul emoționante. Mulți dintre ei au recurs la un gest uimitor: și-au pus o fotografie cu NOSFE la profil. Printre cei care au recurs la acest gest se numără Juno, TJ Miles, Nane, Super Ed, Rava, Amuly.

 

Alina Eremia a transmis condoleanțe familiei. Theo Rose a vorbit și despre cum era artistul, susținând că era un om deschis și bun, care era apreciat de toți cei ce l-au cunoscut. Și Adda a reacționat atunci când a aflat vestea tristă, amintindu-și de momenele în care au lucrat împreună. Liviu Teodorescu a fost de-a dreptul șocat să afle că Nosfe s-a stins din viață, mai ales pentru că s-au întâlnit cu două seri înainte.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest