Horia Brenciu, mesaj dureros despre moartea tatălui său: „Ne rămân amintirile”

 

Recent, Horia Brenciu a mărturisit că îi este foarte dor de tatăl lui și are momente în care vrea să îl sune și să stea cu el la povești, așa cum făceau când acesta era în viață.

„Au trecut 7 ani de când tata a dispărut de lângă noi și aproape în fiecare zi vreau să-l sun să-i vorbesc despre mine, despre familia mea și despre lumea asta nebună și transformările ei. Ne rămân amintirile, ne rămâne educația, ne rămâne dragostea pe care, acum, o dăm mai departe copiilor noștri. Slavă părinților noștri”, a scri Horia Brenciu pe Instagram.

Mama cântărețului a încetat din viață când acesta avea numai 11 ani, iar din această cauză nu și-o amintește foarte bine.

„Părintele din mine trebuie să iubească necondiționat și, la fel cum vreau să fiu bun pe scenă, vreau să-mi perfecționez și meseria de tată! Indiferent ce-aș face, ce-aș citi sau învăța, profesorii mei cei mai buni sunt cei patru copii ai mei! În cei 11 ani pe care i-am trăit alături de mama mea am putut realiza, chiar dacă n-a fost o perioadă bogată în amintiri, că am avut cea mai frumoasă, înțeleaptă și iubitoare mamă din lume”, a povestit Horia Brenciu, potrivit VIVA!.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest