Ileana Ciuculete ar putea fi deshumată la 7 ani de la moartea ei. De ce vor copiii ei asta

 

Mugurel Sfetcu și fratele său, cei doi fii ai artistei, au decis ca la împlinirea celor 7 ani de la deces s-o dezgroape. Ce vor copiii Ilenei Ciuculete să facă cu osemintele mamei lor!

Moartea artistei a lăsat un gol imens în inimile celor doi copii ai ei. Mugurel Sfetcu și fratele său au vorbit deschis despre pierderea mamei lor, dar și despre planurile pentru trista aniversare de șapte ani a înmormântării ei.

Cei doi fii ai interpretei de muzică populară se gândesc să-și dezgroape mama la împlinirea celor 7 ani de la moartea sa și să-i mute sicriul cu trupul neînsuflețit al acesteia la Craiova, din cauza faptului că nu mai găsesc actele locului de veci al artistei. Lipsa acestor acte îi impiedică să facă lucrări de reabilitare și chiar să plătească taxele anuale ale locului de veci.
 
Cei doi fii ai Ilenei Ciuculete spun că odată ce se vor împlini 7 ani vor putea să-i mute sicriul într-un cimitir din Craiova. „Fără acel act nu ne ia în considerare. Am dus actul acela, că fata lui Cornel, Claudia Galeș, a renunțat la drepturi, iar el, din partea lui, nu mai are pe nimeni. Mai suntem noi, dar pe mine asta mă interesează, să rezolvăm și această problemă. Crucea este crăpată mai demult. Probabil s-a mai deteriorat, vă dați seama…Dacă nu am acte, nu putem face nimic.

Asta a fost situația. Prin tot ce am trecut până acum ne-a întărit. A trecut. În caz că, Doamne ferește, nu vor să ne ajute, să facem acte, noi așteptăm. La șapte ani o strămutăm pe mămica la Craiova, că avem voie. Eu m-am săturat de lupte cu autoritățile.”, a declarat Mugurel Sfetcu, fiul Ilenei Ciuculete.

Dat fiind faptul că actele au rămas la răposatul soț al Ilenei Ciuculete, băieții artistei nu au putut plăti taxere aferente locului de veci. „Actele ar fi trebuit să fie la Cornel. Încă din luna februarie a acestui an am fost cu avocata la Asociația Cimitirelor și Crematoriilor și am depus o cerere. Fără actul acela, nu pot să le plătesc, acolo, taxa. Voiam să pot plăti taxa anuală, care cred că nu e plătită de când a murit Cornel Galeș, de vreo trei ani.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest