În seara aceasta, moment de colecție la show-ul culinar: Chefii se transformă în personaje de desene animate!

 

Celebrul show culinar Chefi la cuțite, difuzat de Antena 1 aseară, de la 20:30, a fost cea dintâi preferință a telespectatorilor pe toate segmentele de public. Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 54 de ani, Antena 1 s-a situat aseară, în intervalul de difuzare a emisiunii Chefi la cuțite (20:25 – 24:00), pe primul loc, cu 7 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 22.5%, urmată de ProTV, cu 6 puncte de rating și o cotă de piață de 19.1%. Și pe tronsonul întregului public urban, emisiunea de la Antena 1 a fost lider de audienţă, cu 6.5 puncte de rating şi 17.8% cota de piată, postul de pe locul doi, ProTV, înregistrând atunci 5.2 puncte de rating și 14.2% cotă de piață. La nivelul publicului din toată țara, Antena 1 a fost, de asemenea, prima opțiune a telespectatorilor, cu o audiență medie de 6.1 puncte de rating și 16.5% cota de piață, urmată de ProTv, cu 5.7 puncte de rating și 15.5% cota de piață. În minutul de aur 21:45, peste 1,5 milioane de telespectatori au urmărit savuroasa probă a gătitului în miniatură prin care au trecut Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Ediția de aseară Chefi la cuțite a încins competiția între Chefi, dar a și adus o porție generoasă de umor cu proba pentru amuletă, care i-a provocat pe jurați să gătească folosind exclusiv
mini-ustensile. Testul a creat unele dintre cele mai amuzante scene de la Chefi la cuțite, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu străduindu-se nu doar să folosească cele mai mici oale, tigăi, răzătoare, cuțite și tocătoare, dar și să dea gust celor mai mici porții. ”Am stat pe lângă crăticioară cu penseta... Chinul de pe lume!”, a declarat Chef Sorin Bontea. ”Mă doare capul de cât m-am concentrat să gătesc în miniatură”, a comentat și Chef Florin Dumitrescu, cel care a fost desemnat câștigător de către Simona Pope, invitată să jurizeze. Tot aseară, Chefii au aflat de la Gina Pistol care este marele premiu care-l așteaptă pe deținătorul celor mai multe jetoane obținute la jocurile de culise: o ”bombă” cu 5 avantaje. Practic, Chef-ul care va avea supremația la capitolul jetoanelor va obține dintr-un foc 5 amulete!

În seara aceasta, surprizele de la Chefi la cuțite continuă cu un moment de colecție: un artist de animație îi transformă pe Chefi în personaje de desene animate, surprinzându-i cu cel mai delicios episod animat în care ei sunt vedetele. ”Tot timpul mi-am dorit să fac mai mult decât un desen - să fiu ilustrator, să fac benzi desenate”, a mărturisit creatorul acestui moment original, Mădălin Truică, cel care a venit la Chefi la cuțite însoțit de partenera sa, Lidia Gheorghe. Cei doi concurenți au purtat, de altfel, șorțuri imprimate cu Chefii în varianta benzilor desenate: ”Desenul a fost ideea mea, iar imprimarea pe șorț a fost ideea Lidiei. Am desenat personajele după ce m-am uitat la Chefi la cuțite și i-am văzut pe Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu certându-se. Momentul m-a inspirat și m-am gândit: <Ce-ar fi să-i desenez pe Chefi?>”. De aici și până la scene animate cu simpaticii jurați desenați a mai fost doar un pas... ”Propun ceva: vreți să știți cum veți arăta animați? O să se întâmple asta!”, au fost frazele magice rostite în platoul jurizării de Mădălin Truică. Rezultatul magiei și creativității talentatului artist telespectatorii îl vor putea savura în ediția Chefi la cuțite care va fi difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20:30.

O altă surpriză specială de care au parte Chefii în această seară este apariția unui cuplu celebru în platoul jurizării: Florin Ristei și logodnica sa, Naomi Hedman, vin să-i cucerească pe Chefi cu energia lor pozitivă, dar și cu un preparat culinar exotic. Cei doi au dezvăluit cu umor cum a prins contur povestea lor de dragoste, încă din momentul în care el a văzut-o evoluând pe scena X Factor.
”N-am știut că mă place!”, a mărturisit Naomi, Florin dându-i replica, într-o discuție sinceră cu Gina Pistol: ”Nu, toată țara știa c-o plac!”. Povestea lor prinde savoare și la bancul de lucru, acolo unde Naomi gătește asistată de Florin. ”Eu am venit mai mult cum vine asistentul la operație”, a glumit el, pentru a sublinia că talentul culinar în cuplul lor îi aparține, fără îndoială, lui Naomi. ”Ai fost norocos de mic, dar acum ești și mai norocos!”, a comentat Chef Bontea. Cum a decurs surprinzătoarea lor jurizare telespectatorii vor afla în această seară, la Antena 1, de la 20:30, în ediția Chefi la cuțite care le aduce și o luptă pentru amuletă plină de inventivitate!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest