În sfârșit, Iuliana Beregoi își poate conduce bolidul de 90.000 de euro: „Merg să-mi fac poze”

 

Cântăreața și-a împlinit unul dintre cele mai arzătoare vise, acela de a conduce mașina de lux pe care și-a achiziționat-o recent.

 

Iuliana Beregoi a avut ieri emoții mai mari decât atunci când urcă pe scenă. Artista momentului a susținut a doua oară examenul pentru permisul de conducere, iar de această dată a fost cu noroc. Prima oară a picat traseul, dar acum s-a descurcat mult mai bine și are, de acum înainte tot dreptul să urce la volanul mașinii sale de 90.000 de euro.

 

Pe rețelele de socializare, ea și-a anunțat toți urmăritorii de evenimentul major care s-a petrecut în viața ei. ”Am luat examenul, din a două. Din prima l-am picat, nu contează, l-am luat din a doua. Sunt super fericită. Merg să-mi fac poza pentru carnet”, a spus Iuliana Beregoi pe Instagram. La scurt timp după marele anunț, vedeta momentului era deja zărită pe străzile din Republica Moldova, acolo unde locuiește, la volanul bolidului de lux pe care-l deține.

 

Atunci când și-a sărbătorit majoratul, pe scenă, împreună cu fanii, artista și-a făcut cadoul mult dorit din banii strânși în urmă activității artistice. Ea și-a achiziționat o mașină în valoare de 90.000 de euro. Vedeta își dorea extrem de tare să o poată conduce, iar acum visul cel mare i s-a împlinit.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest