Inna, prima reacție după ce s-a logodit: „Sunt foarte fericită!”

 

Inna, primele declaraţii după ce s-a logodit. Marele anunţ a fost făcut chiar de cântăreaţă, pe reţelele de socializare, acolo unde a postat o imagine cu bijuteria de lux pe care a primit-o în dar. Simplu și extrem de elegant, artista și-a lăsat la vedere superbul briliant al iubirii.

Inna a povestit despre surprinzătoarea logodnă la care nu se aștepta, dar și despre superbul inel cu un briliant rar, o bijuterie deosebită nu doar datorită semnificației pe care o are, dar și grație elementelor componente care-l transformă într-o bijuterie de 100.000 de euro. Inelul ar fi într-adevăr unic, are un briliant rar pe care rapperul l-a comandat din Irlanda și care a costat în jur de 100.000 de euro.

„Nu m-am așteptat să fiu cerută în căsătorie, a fost total neașteptat și sunt foarte fericită! Toto m-a cerut înainte de Revelion, a fost un moment special, iar inelul a fost o surpriză plăcută, este inelul visurilor mele, arată așa cum mi-am imaginat. E un inel deosebit și pentru că Toto s-a implicat 100% în tot procesul realizării lui.”, a declarat, INNA, pentru Mediaflux.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest