Însărcinată în opt luni, Nicoleta Dragne la un pas de moarte în noaptea de Crăciun: „A fost o chestier de noroc”

 

Fosta ispită de la Insula Iubirii susține că a văzut moartea cu ochii în noaptea de Crăciun, pe o șosea de la marginea Capitalei.

 

Nicoleta Dragne va aduce în februarie un nou copil pe lume. Dar, în a doua zi de Crăciun, a fost la un pas să-și piardă viața, din cauza ceții, pe drumurile din marginea Bucureștiului. In exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, fosta ispită de la Insula Iubirii a povestit prin ce a trecut.

 

”Era ceață și cineva conducea cu foarte mare viteză în ceața respectivă, pur și simplu mi-a tăiat calea, nu aveam cum să văd, nu vedeai la nici măcar 2 metri în față. S-a întâmplat în afara Bucureștiului. Plecasem să mă duc la țară și am zis să plec devreme să nu prind trafic și să doarmă și Vladi, să nu-l am treaz, că am condus câteva ore. Am mers foarte încet și norocul meu a fost că a venit o altă mașină din față, iar eu am văzut mașina din față și am încetinit, aproape că eram oprită cum ar fi, mă deplasam, dar foarte încet și m-am gândit că nu mă vede cel din față, era ceață, nu vedeai nimic. Era 3-4 dimineața. Ăsta a fost norocul meu, că eu l-am văzut pe cel din față și am încetinit și fix atunci mi-a tăiat mașina aia calea. Dacă nu venea cel din față, eu nu încetineam, eu deși mergeam foarte încet nu opream mașina și el intra direct în mine. M-am speriat foarte tare, nu știam ce s-a întâmplat, nu vedeai nimic. Eu nu m-am gândit că un om normal ar putea să conducă cu viteză pe vremea aia, nu aveai cum, și în intersecție, a venit din dreapta mea”, a spus Nicoleta Dragne, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

 

Inițial, vedeta și-a imaginat că la volanul celeilalte mașini se află un bărbat care consumase alcool. ”Eu asta am crezut, că e un bărbat și că a băut, că era noaptea de Crăciun, spre a doua zi, dar era o fată care a spus că ea nu-și amintește că nu știe ce s-a întâmplat. Am oprit mașina, am coborât și am vorbit cu ea. Acolo e un fel de intersecție în curbă, ai drum numai în dreapta, în stânga nu e drum, era să intre în curtea celorlalți, habar n-am cum a făcut. Eu m-am gândit că ori a adormit la volan și a apăsat pe accelerație că altfel nu pot să-mi explic, ori consumase ceva, alcool nu consumase că nu mirosea, dar poate a consumat altceva, nu știu, nu mă pricep. Totul a fost o chestie de noroc, dacă nu venea mașina din față mă lua din plin, că eu altfel nu opream”, a mai spus Nicoleta Dragne pentru Spynews.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest