Ioana Dichiseanu a sărit în apărarea Deliei: „De născut e ușor…”

 

S-a inflamat tot mediul online după ce Delia a spus că nu-și dorește să aibă copii. Iată însă că există și persoane care o susțin pe cântăreață.

 

Sătulă probabil de întrebarea clasică privitoare la când va deveni mamă, Delia Matache a transmis un mesaj tranșant, spunând că nu își dorește acest lucru, că este foarte mulțumită cu viața pe care o are și nu vrea complicații:

 

”De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm. De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a spus jurata de la iUmor pe TikTok.

 

Au fost numeroase critici la adresa Deliei, după mesajul tranșant transmis de aceasta. Dar iată că există și susținătoare ale artiste, una dintre ele fiind Ioana Dichiseanu, 34 de ani, care este mama unei fetițe de 5 ani, Anastasia.

 

„Văd că tot mapamondul s-a "inflamat" din cauza declarațiilor Deliei. În primul rând, mi se pare normal că fiecare să facă ce își dorește cu viață sa, atâta timp cât nu lezează viață altcuiva prin acest lucru. În al doilea rând, țin să o felicit. Sunt persoane care nu au instinctul matern/patern dezvoltat și nu ar fi capabile să se ocupe de un copil. Atenție! Să se OCUPE DE UN COPIL! De crescut sau de născut este ușor, dar să educi și ai grijă de toate aspectele formării unui copil (fizic, emoțional, etc) este mai complicat. Decât să aduci pe lume un suflet doar de dragul de a bifa o chestiune socială, cred că e mai de apreciat un om care e conștient că nu are calitatea de a fi părinte. Așa că mie mi se pare foarte asumată Delia și... bravo ei", a scris Ioana Dichiseanu pe Facebook.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest