Ioana Ginghină a recunoscut că are o dependență: „Cred că mi-am prăjit creierul”

 

Cunoscuta actriță nu s-a mai ascuns și a împărtășit totul cu fanii ei pe blogul personal. Cu ce probleme se confruntă vedeta.

 

Ioana Ginghină a considerat că este oportun să le împărtășească urmăritorilor săi problema cu care se confuntă. Astfel, cunoscuta actriță le-a mărturisit acestora că are o dependență ce se poate compara cu cea de alcool, nicotină sau droguri, după cum a prezentat ea însăși situația pe blogul ei.

 

„Am o dependență… de telefonul meu. Când mă simt nefericită, neîmplinită, copleșită, deprimată, plictisită, apelez la dependența mea pentru a evada.
Anul trecut, am simțit aceste emoții tot timpul. M-am gândit că nu e mare lucru. Adică, nu e ca alcoolul, nicotina sau drogurile, așa că nu e chiar așa de rău, nu? Doar că m-am înșelat. A fost și este dăunător. Cred că mi-am prăjit creierul”,
a scris Ioana Ginghină, pe blogul său.

 

Actrița a mărturisit că a stat nu mai puțin de 9 ore / zi în medie, pe telefon, săptămâna trecută: „Dependența de telefonul mobil nu este recunoscută ca o tulburare psihiatrică reală, dar există un număr tot mai mare de dovezi care susțin această noua dependență. Utilizarea obsesivă a smartphone-urilor poate provoca tulburări de somn, putere de concentrare scăzută, anxietate, pierderea relațiilor, performanțe slabe la școală/la muncă, printre altele. Cercetările au arătat că utilizarea în exces a telefonului poate scădea materia cenușie care este legată de o creștere a numărului de sinucideri. Îmi e și rușine să recunosc că am făcut o medie de peste 9 ore pe zi pe telefon săptămâna trecută. NOUĂ ORE!”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest