Ioana Grama a pozat dezbrăcată, iar fanii au criticat-o! "Da, caut...!" A recunoscut franc vedeta

 

Ioana Grama și-a obișnuit fanii cu mini-vacanțele sale în zonele montane, mai ales, de unde vine cu fotografii și videoclipuri care îi pun în valoare creativitatea. Însă, dacă până acum a fost apreciată pentru conținutul pe care îl publică, de aceaată dată, Ioana a primit critici din partea urmăritorilor.

Oamenii au tras-o dur la răspundere, după ce a publicat un videoclip în care apare dezbrăcată. Chiar dacă Ioana nu a apărut în vreo ipostază indecentă, după cum spune ea, urmăritorii au continuat să considere necorespunzătoare o astfel de apariție a unei femei care are copil. Pentru că nu este prima dată când este criticată din acest motiv, Ioana Grama le-a transmis un mesaj pe măsură, celor care cred că nu este normal ce a făcut.

”Este vorba despre haosul și panica și agitația care s-a creat la postarea mea pe jumătate dezbrăcată din pat. Ce-i cu voi, de ce vă agitați așa? Se vede ceva ce nu ar trebui să se vadă? Se văd părți intime ale corpului? A, că se vede silueta și forma corpului, pentru asta vă agitați atâta? Eu chiar credeam că am depășit momentele astea, că e 2022, n-am mai avut demult discuții de genul ăsta la story-urile mele și cred că m-am dezobișnuit. Dar, nu e ca și cum nu o să mai fac astfel de postări, că o să mă mai pălească creativitatea și inspirația. Mie chiar îmi place videoclipul ăla și nu mi se pare nimic vulgar. Nu e ca și cum o să îmi schimb eu stilul de viață sau stilul postărilor, acum că v-ați agitat în comentarii. Da! Sunt o femeie care caută validare și like-uri pe Internet, și ce?”, a spus Ioana Grama.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest