Ioana Grama: „Nu e un secret, sunt într-o altă relație!" Ce spunde despre divorțul de Alex Tăgurean

 

Ioana Grama și Alex Tăgurean au ales să divorțeze după un mariaj de doi ani de zile. Cei doi au împreună o fetiță, pe Ayana, și de dragul ei țin legătura în continuare și au o relație cât se poate de normală.

Îndrăgita influeceriță, care acum se află în vacanță, a dezvăluit că Ayana stă o săptămână la ea și o săptămână la tatăl ei. Ioana și Alex vorbesc în tot timpul acesta, se înțeleg foarte bine și chiar ies în oraș împreună cu fetița din când în când.

„Ayana nu a venit cu noi. Ea este cu tatăl ei, o săptămână stă la mine, o săptămână stă la tatăl ei. Asta se întâmplă pentru că eu și Alex am divorțat. Ne-am despărțit anul trecut, în noiembrie, și am divorțat anul acesta. Suntem în continuare prieteni și ne înțelegem extraordinar de bine. Nu o facem doar pentru Ayana, o facem pentru că suntem doi oameni maturi care nu s-au mai înțeles și care au decis să se despartă de comun acord. Vorbim aproape zilnic, ne sunăm pe Facetime, ne trimitem video-uri și poze cu Ayana. Eu îi trimit atunci când e la mine, el îmi trimite atunci când este la el. Ba chiar mai mult de atât, când e cazul ieșim toți trei în oraș. La o înghețată, la un suc”, a dezvăluit vloggerița.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest