Ioana Năstase, adevărul despre divorțul de Ilie Năstase: "Știți ce s-a întâmplat acum un an..."

 


Ioana Năstase a decis să facă lumină în ceea ce privește zvonul că divorțează de Ilie Năstase. Vedeta a răbufnit, chiar de ziua soțului ei, în timpul conferințe de presă. Atunci, un bărbat a declarat că este fiul tenismenului, iar acel episod i-a dus pe mulți cu gândul la divorț.

Ioana Năstase a negat zvonurile legate de divorț și a mărturisit că are unele reacții necontrolate din cauza faptului că își dorește să-l protejeze pe Ilie Năstase de toate răutățile din jur.

Nu (n.r. nu vrea să divorțeze). Am spus doar că am obosit un pic luptându-mă cu persoanele din jurul lui Ilie, care apar așa, peste noapte. În rest, nu. Clar (n.r. un divorț iese din calcul). Nu a fost vorba de niciun divorț', a declarat Ioana Năstase pentru ego.ro.

Ioana Năstase susține că vrea să-l țină pe soțul său la distanță de oamenii care vor să profite de el și care îi vor răul.

”Voi știți destul de bine ce s-a întâmplat și cu câteva luni în urmă sau acum un an, mai exact. De atunci am cam deschis și eu ochii cu privire la cei care apar peste noapte cu mângâieri și cu rugămintea:

Știi, vreau să fii tatăl meu, pentru că al meu a murit!'. De ce nu merge la un azil de bătrâni să își ia un tată de acolo? Atât încerc, să îl protejez de persoanele care apar peste noapte fără să le cunosc, care intră cu bocancii în viața lui', a mai spus Ioana Năstase.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest