Ioana Popescu a lansat cartea despre Don Juanii din showbiz!

 

Don Juanii din showbiz stau cu inima cât un purice. Ioana Popescu și-a lansat cartea vieții, care conține cele mai interesante experiențe trăite de ea, de când face parte din această lume mondenă. A spus totul pe șleau, fără să menajeze pe nimeni.

În noua carte lansată, care se numește ”Poveste din Pipera”, Ioana Popescu a reliefat povestea de „dragoste interzisă dintre o fată rea și doi machedoni”.

”Este o poveste de dragoste interzisă dintre o fată rea de București și doi machedoni. (...) Ce se întamplă în cartea asta am adunat ca în toate cărțile mele și părți din viața mea, sau ale unor cunoștințe. Eu de la 18 ani lucrez în showbiz, avem mii de povești, informații, am băgat frânturi, am ales ce era mai interesant și am pus în aceste pagini.”, a spus Ioana Popescu la Antena Stars.

Pentru că de-a lungul anilor au apărut diferite articole picante care o aveau în prim plan, Ioana Popescu a fost întrebată cum crede că va reacționa cel mic atunci când va vedea ceea ce s-a scris.

”În lumea asta sunt foarte multe credințe. Unele femei, din păcate, nu au voie nici măcar să-și dea jos hainele la plajă sau să iasă din casă, altele pot apărea dezbracate pe stradă.”, a mai spus Ioana Popescu.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest