Ioana și Ilie Năstase, surprinși din nou împreună

 

Ioana și Ilie Năstase au avut parte de mai multe certuri în relația de cuplu, însă de această dată, fostul tenisman încearcă să obțină iertarea din partea partenerei sale, asta după ce acuzat-o că a plecat de acasă cu suma de 2 milioane de euro și că a fost de negăsit.

Dragoste cu năbădăi pentru Ilie Năstase! Fostul tenisman și Ioana Năstase trăiesc o poveste de iubire tumultoasă, însă în ultimul scandal, vedeta a fost acuzată că a fost de negăsit după ce ar fi plecat cu suma de 2 milioane de euro.

De această dată, Ilie Năstase a găsit-o pe partenera lui de viață, însă fostul tenisman a mai căutat și "iertarea" din partea ei. Cei doi au fost surprinși recent la o cafenea din Nordul Capitalei, unde s-au întâlnit cel mai probabil pentru a discuta despre problemele din ultima perioadă.

Ioana și Ilie Năstase au fost surprinși la o cafenea din București, însă fostul tenisman a venit la întâlnire cu un buchet imens de flori, cel mai probabil, ca să obțină iertarea soției sale, însă la scurt timp după ce s-au întâlnit, Ioana Năstase a părăsit rapid locul, însă fără flori, semn că nu a fost impresionată de gestul făcut de soțul ei.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest