Ionuț Păun, concurent la Chefi la cuțite, și-a deschis sufletul în fața juraților: „Luam încălțămintea unul de la altul”

 

Concurentul le-a povestit celor de Chefi cum s-a ridicat din sărăcie lucie și a reușit să izbutească în viață.

 

Poveștile de viață ale concurenților de la Chefi la Cuțite sunt cât se poate de interesante, iar cea a lui Ionuț Păun nu face excepție. Originar din Teleorman, bărbatul în vârstă de 30 de ani a avut o copilărie nefericită, și asta din cauza dispariției premature a tatălui său, dar și a faptului că familia nu avea venituri considerabile. Drept urmare, împreună cu frații săi a trebuit să muncească de mic.

 

Ionuț Păun a emoționat-o atât pe prezentatoarea Irina Fodor, dar și pe jurați atunci când a oferit o serie de amănunte din copilăria lui. El a povestit că sărăcia în familia sa era atât de mare încât mama lor nu-și permitea să le cumpere încălțări, așa că pantofii erau pasați între frați. Mai mult, tânărul a povestit că abia la începutul adolescenței a avut primul brad de Crăciun.

 

„Am avut o copilărie puțin mai complicată. La 11 ani mi-am pierdut tatăl, a fost greu. Am început să muncim de la 7-8 ani, ne duceam la grădină, la sapă, trebuia să ne întreținem, dacă nu mai aveam niciun venit, ne duceam cu animalele. Mama neavând bani și pe ce să ne cumpere, luam încălțămintea unul de la altul. Pot să zic că primul brad de Crăciun l-am avut la 17-18 ani, n-am știut ce e Moș Crăciun că nu avea cine să ne aducă”, a povestit bărbatul.

 

Acum, Ionuț locuiește în Snagov și este chef bucătar la un lanț hotelier, astfel încât se poate întreține singur. A venit la Chefi la Cuțite cu un preparat sofisticat: paste cu creveți și sos pesto. Chiar dacă chefii nu au fost pe deplin mulțumiți de felul în care a gătit, concurentul a primit două cuțite, de la chef Scărlătescu și chef Bontea, ceea ce i-a adus cuțitul de care avea nevoie pentru a trece în etapa următoare a concursului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest