Irina Fodor provoacă vedetele la America Express cu cele mai dificile misiuni: ”Felul în care concurenții luptă pe traseu va uimi pe toată lumea!”

 

După experiența de la Asia Express – Drumul Împăraților, Irina Fodor continuă aventura alături de echipa celui mai așteptat reality show din România, pășind pe Drumul Aurului, la America Express. Mâine seară, după ora 20:00, Irina va da la Antena 1 startul în cursa nebună prin trei țări, rostind cuvintele care cresc brusc nivelul de adrenalină al concurenților: ”Să înceapă America Express!”.

Concurenții din acest sezon sunt curioși, entuziaști și extraordinar de competitivi. Felul în care își asumă cursa asta și luptă pe traseu pentru fiecare misiune va uimi pe toată lumea. Când îi vezi la fața locului, îți dau senzația că sunt într-o competiție pe viață și pe moarte. Toată lumea vrea să ajungă pe primele locuri. Chiar și în cursa pentru ultima șansă, luptă ca și cum n-ar mai fi altceva mai important pe pământ”, a declarat Irina, care coordonează cele 9 echipe de vedete pe o rută fascinantă. Cursa începe în inima fierbinte a Americii Latine! În acest sezon, concurenții traversează Atlanticul și pornesc pe un drum misterios și magnific: Drumul Aurului. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulos, pe teritoriile a trei țări exotice: tărâmul zeilor azteci, Mexicul, inima civilizației Maya, Guatemala, și țara smaraldelor și a cafelei, Columbia.

Este o rută pe care în fiecare zi descoperi niște lucruri care te uimesc. Privind la televizor, mi se părea că aceste lucruri sunt la capătul lumii, unde n-o să ajung niciodată. Iar felul în care le-am descoperit aici nu se compară cu ceea ce vede un turist. Noi trăim alături de localnici, iar asta mi se pare spectaculos. E o experiență unică, nu se compară cu niciun alt fel de reality show”, a mai declarat Irina, care de data aceasta le aduce și o nouă miză concurenților. Pe Drumul Aurului competiția devine și mai aprigă datorită jocurilor la care echipele își pot adjudeca Jokerii magici. Aceștia le aduc niște avantaje uriașe câștigătorilor: de la cazarea la un hotel în timpul etapei respective sau mașina asigurată până la următoarea locație la dreptul de a fura mașina unei alte echipe întâlnite pe drum. Irina este însoțită în această aventură de Oase și Marius Damian – ei vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului, dornice să ajungă învingătoare la final. Întreaga aventură America Express începe la Antena 1 cu premiera maraton: duminică, 15 ianuarie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 16, 17 și 18 ianuarie, de la 20:30.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest