Irinel Columbeanu nu mai ajunge în America să-și petreacă Revelionul alături de fiica lui: ”Am decis să...”

 

Fostul om de afaceri era pregătit să își petreacă Revelionul alături de fiica lui, în America. Însă, se pare că planurile sale s-au schimbat în ultimul moment, după ce și-a anulat vacanța de peste ocean. Mai mult, Irinel Columbeanu a anulat încă o vacanță, însă de această dată, în Europa. Iată cum va petrece fostul soț al Monicăi Gabor Revelionul.

Toată lumea știa că Irinel Columbeanuîi va face o vizită fiicei sale în America, pentru a se bucura de sfârșitul de an împreună. Însă, lucrurile au luat o întorsătură nedorită, iar planurile de a pleca peste ocean s-au anulat.

Se pare că fostul om de afaceri a ales să accepte o altă invitație în ceea ce privește petrecerea Revelionului, chiar dacă trebuia să plece în America. Însă, Irinel Columbeanu intenționează să se întâlnească cu Irina anul următor, pentru a recupera timpul pierdut de sărbători, pe care nu îl vor petrece împreună.

”Nu merg în America pentru că am decis să răspund unei alte invitații a unui prieten de-al meu și după aceea s-a încurcat și treaba aceasta din motivul pe care vi l-am spus cu grevele din aeroporturi. După sărbători ne vom vedea, cu siguranță, în cursul anului viitor”, a declarat Irinel Columbeanu la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest