Irisha, favorita lui Bote la Splash! Vedete la apă: „Încântă-i cu frumusețea ta!”

 

Moldoveanca Irina Ceban a fost copleșită de emoție după ce a ascultat mesajul transmis de Cătălin Botezatu.

 

Irisha, pe numele ei real Irina Ceban, a concurat în premieră la Splash! Vedete la apă! Fostul model a avut mari emoții, pe care a reușit să i le estompeze nimeni altul decât Cătălin Botezatu. Celebrul designer i-a transmis lui Irisha un mesaj puternic de susținere, pe care aceasta a putut să-l asculte chiar înainte de a executa săritura de la trambulină.

 

“Draga mea Irisha, am auzit că nu stai prea bine cu săriturile, dar chiar nu contează. Măcar încântă-i, te rog frumos, cu frumusețea ta. Așadar, eu îți țin pumnii și sunt sigur că până la urmă o să reușești și cu cea mai bună și performantă, și de la cea mai înaltă treaptă. Te pup, Irisha, îți țin pumnii“, a fost mesajul transmis de Cătălin Botezatu.

 

Concurenta nu s-a aventurat prea tare, ci a ales să sară de la 5 metri. A preferat ca înălțimea să fie mai mică, iar execuția cât mai bună. De altfel, Nea Mărin, jurat în concurs, a apreciat execuția: “Cred că a fost o săritură bunicică. Poate că următoarea săritură o să fie mai bună decât asta. Să sperăm“.

 

Irina Ceban este originară din Republica Moldova. Este absolventă a Academiei de Muzica, Teatru si Arte Plastice din Chișinău, dar s-a reorientat mai apoi spre un alt domeniu: a urmat o școală de stiliști în Statele Unite ale Americii. În urmă cu cinci ani, Irina Ceban a colaborat cu DJ Sava și a lansat primul ei single – Fosta ta, piesa fiind interpretată alături de Uddi. Apoi, în 2018, la început de an, a lansat piesa You lose, iar clipul a fost filmat în SUA.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest