Iubita lui Cristi Manea, despre cel de-al treilea copil: „Nu pot să iau eu acum decizii pentru Irina din viitor”

 

Irina Deaconescu a devenit în această vară mamă pentru a doua oară. Ce spune vloggerița despre venirea pe lume a celui de-al treilea copil al cuplului.

 

Vloggerița în vârstă de 24 de ani are împreună cu Cristi Manea două fetițe, pe Victoria și Venus, ultima venită pe lume chiar în această vară. Cei doi tineri se înțeleg minunat, iar în creșterea micuțelor primesc un ajutor însemnat din partea mamei Irinei Deaconescu, care locuiește cu ei pentru a le oferi sprijin ori de câte ori este nevoie.

 

Dacă înainte de apariția micuțelor, Irina Deaconescu își făcuse un nume în mediul online cu postările sale care se viralizau rapid, stângând astfel zeci de mii de urmăritori, în ultima vreme vloggerița urcă tot mai des pe rețelele de socializare poze și filmări cu micuțele ei. Într-o sesiune cu fanii, aceștia au întrebat-o dacă va aduce pe lume și al treilea copil al cuplului. Vedeta a spus că nu se pune problema în acest moment, că nici măcar nu au existat discuții în acest sens, însă a lăsat o portiță deschisă.

 

''În momentul ăsta în care și eu am trecut printr-o viroză, Victoria abia acum a început să se simtă bine și Venus aseară a tușit toată noaptea, pot spune că nu. Nu mă gândesc, nu ne gândim. Totuși, am spus că nu pot să iau eu acum decizii pentru Irina din viitor, poate ea o să-și dorească. Irina de acum nu, momentan nu. Nu știu ce ne rezervă viitorul, dar toată lumea face glume că o să avem și un băiat, încă un copil, dar nu e în discuțiile noastre acum, deloc'', a mărturisit Irina Deaconescu în mediul online.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest