Iulia Albu a făcut o opera de artă la Chefi la Cuțite! „Nu știu să gătesc, știu doar să mă gătesc”

 

Surpriză de proporții la ultima ediție a emisiunii Chefi la Cuțite! În bucătărie a fost nimeni alta decât Iulia Albu.

 

Cunoscuta stilistă i-a impresionat pe Chefi cu un preparat fantastic. Ea a petrecut câteva ore în bucătărie, dar copacul de ciocolată amară pe care l-a creat i-a dat pe spate pe cei trei jurați. Nonșalantă și mereu radiind de fericire, Iulia Albu le-a mărturisit celor trei chefi că arta culinară nu se află printre pasiunile ei, în ciuda preparatului majestuos pe care l-a făcut.  

 

”Nu am neapărat o pasiune pentru asta, eu nu gătesc în general, dar am vrut să vin aici și să vă fac o surpriză. Nu știu să gătesc, știu doar să mă gătesc. Trei ani de facultate de arte și… pentru asta. Am vrut să încerc ceva greu, ceva ce mi-a spus toată lumea că nu-mi va ieși”, le-a spus Iulia Albu juraților.

 

Iulia Albu le-a gătit juraților un desert din ciocolată amară a cărui formă semăna cu un bonzai, însă diva și-a pus amprenta asupra preparatului, deoarece era sclipitor. „Copacul e din ciocolată amară. Este mai puțin plictisitoare și se asortează cu personalitatea mea. Am reușit să pun și o alună caramelizată, ce zici? Am făcut-o nu am gătit-o. E așa de reconfortant că o face mașina asta și nu eu. Chiar am făcut-o aici, acum. Am exersat aseară târziu. Este filmarea poți să o vezi toată. E bine să păstrezi aparența că nu poți să gătește, ca să o facă altul pentru tine. Vi-l trimit aici pe iubitul meu, el gătește foarte bine”, a spus diva.

 

Totodată, Iulia Albu le-a povestit juraților cum au decurs ultimii zece ani din viață și ce planuri are pentru următorii 10: „În ultimii 10 ani mi-am schimbat traiectoria profesională din avocat definitiv am devenit critic de artă și mi-am întâlnit iubirea vieții. În următorii zece ani vreau să învăț să gătesc, să mai fac doi copii și să… ultima nu v-o spun, e surpriză”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest