Iulia Albu, despre cum se menţine la 41 de ani: „Nu sunt adepta regimurilor”

 

Iulia Albu se menține într-o formă fizică de invidiat, la vârsta de 41 de ani. Silueta vedetei poate fi definită, fără îndoială, prin „perfecțiune”, aceasta măsurând formele ideale. Cu toate acestea, celebrul critic de modă spune că niciodată nu a fost adepta dietelor, iar nici acum nu este pasionată să-și numere caloriile pe care le consumă sau să se uite constant la kilogramele de pe cântar. Vedeta are totuși grijă, cu privire la stilul de viață pe care-l trăiește. Aceasta se antrenează din greu în sala de fitness, iar când are timp liber, iubitul, respectiv fiica sa, îi amintesc întotdeauna să facă activitate fizică.

„Nu am fost niciodată un fan al cifrelor. Nu mă măsor, nu mă cântăresc, nu număr caloriile, nu mă uit în buletin. Sunt atât de multe lucruri care trebuie trăite, încât nu consider relevante aceste preocupări.

Poate și pentru că cea mai mare parte a vieții mele am fost frustrată de faptul că era mult prea slabă, am renunțat la a mai contoriza foarte strict câte kilograme am sau câte calorii mănânc. Am antrenor cu care merg la sală, am antrenor cu care merg să alerg, respectiv iubitul meu, și am cel mai bun antrenor – pe fiica mea, care are grijă mereu să mă alerge suficient pentru a pierde caloriile în plus.”, a declarat Iulia Albu, potrivit viva. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest