Iulia Albu, despre relația cu fetița ei: „Sunt cel mai greu de înduplecat”

 

Mikaela va împlini 13 ani în această toamnă. Ce așteptări are Iulia Albu de la fata ei.

 

Una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi, Iulia Albu, a reușit în ciuda faptului că este implicată în showbiz-ul autohton, să-și țină viața personală departe de lumina reflectoarelor. Mikaela, fetița pe care o are din căsătoria cu Mihai Albu, va împlini 13 ani, iar mama sa, implicată trup și suflet în educația și creșterea celei mici, a spus ce așteptări are de la ea.

 

Criticul de modă nu-și dorește ca Mikaela să îi calce pe urme, sau să vadă în ea un model. Și asta chiar dacă se poate lăuda cu o carieră de succes atât în modă, cât și în televiziune. Iulia Albu își dorește ca Mikaela să aibă propria ascensiune și spune că a făcut totul pentru a nu-i crea un cult al personalității. Pentru site-ul viva.ro, Iulia Albu a vorbit despre educația fiicei ei.

 

„Mikaela împlinește anul acesta 13 ani și este cea mai bună versiune a ei. Nu vreau să semene cu mine. Vreau să semene CU EA. Este îngrozitor pentru un copil să ducă pe umeri povara validării unui părinte. (...) Îi zic „nu” frecvent și cred că este normal să o fac. O iubesc, i-o spun și i-o arăt, însă nu creându-i un cult al personalității. Îmi doresc să îi fiu o mamă bună”, a mărturisit Iulia Albu, pentru viva.ro.

 

Criticul de modă recunoaște că a avut mare noroc cu actualul ei partener, Mike, care nu doar că a acceptat-o pe cea mica, ci se comportă așa cum ar face-o orice tată. Vedeta susține că ea, fiica ei, Mikaela, dar și iubitul ei, Mike, formează împreună o familie, ceea ce reprezintă cel mai important aspect pentru ea.

 

„Suntem o familie. Și acesta este cel mai important lucru. Lupte există, ca în orice altă familie. Eu sunt cel mai greu de înduplecat, dar chiar și eu, temuta Iulia Albu, mă topesc la vederea ochilor ei albaștri”, a adăugat vedeta, pentru sursa citată mai sus.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest