Iulia Albu i-a luat apărarea lui Dani Oțil la Poliția Modei: ”E tonic așa și tot timpul găsește ceva...”

 

Criticat de Ovidiu Buta și invitata emisiunii, modelul Ana Maria Bucura, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a găsit în Iulia Albu apărătorul perfect. Ce a evidențiat stilista.

 

La un eveniment monden, Dani Oțil a avut o ținută care a atras atenția analiștilor vestimentari de la Poliția Modei. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a ales un costum de culoare albastră, o cămașă neagră și s-a încălțat cu pantofi sport de culoare albastră.

 

Atât Ovidiu Buta, cât și invitata specială a emisiunii, cunoscutul model Ana Maria Bucura l-au criticat pe Dani Oțil pentru combinația de culori aleasă. În schimb, Iulia Albu a văzut jumătatea plină a paharului și a vorbit despre o altă calitate pe care o are prezentatorul TV, care a reieșit din cadrul interviului pe care acesta l-a acordat pentru Antena Stars.

 

„Mie îmi place foarte mult de Dani, pentru că e tonic așa și tot timpul găsește ceva inteligent de spus, chiar și când este dificil să spui ceva inteligent care să nu-i jignească pe ceilalți, pentru că a fi inteligent este de multe ori o poveste incomodă pentru ceilalți.”, a spus Iulia Albu, după ce a privit interviul acordat de moderatorul TV


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest