Iulia Sălăgean, reacție devastatoare după mesajele primite: „Dau cu tine de toți pereții!”

 

Fosta soție a lui Alex Bodi nu s-a mai abținut și a avut o reacție furibundă după ce a fost asaltată de mesaje de pe un cont fals. Diva a lăsat să se înțeleagă că știe identitatea persoanei care o agresează.

 

Frumoasa blondină a fost victima unor atacuri în mediul online, pornite de pe un cont fake. Dacă la început ea a lăsat lucrurile în voia sorții, în speranța că acestea se vor împuțina, în cele din urmă a reacționat furibund la mesajele pe care le-a primit. Iulia Sălăgean a lăsat să se înțeleagă că știe identitatea persoanei care a atacă în online, iar dacă aceasta nu se va potoli, mama copilului lui Alex Bodi a amenințat că-i va devoala identitatea în spațiul public.

 

'Dacă îmi mai dai mesaje de pe conturi false și nu ai nici măcar 1% sânge în tine să-mi spui ceva în față sau să iei numărul meu de telefon de la știi tu cine... Dau cu tine de toți pereții... Dacă până acum am tăcut din gură o să dau cu tine de ''toți pereții'' în domeniul public. Nu profita de faptul că sunt o fată respectuoasă, o lady, că mă pot transforma într-o secundă (...).

Eu nu obișnuiam să primesc astfel de mesaje, obișnuiam să primesc mesaje, dar de la o singură persoană în momentul în care aveam ''război'' cu altă persoană publică, dar ce crezi nu am niciun ''război'' cu persoana respectivă'', a scris frumoasa blondină pe rețelele de socializare.

 

Cel mai cunoscut conflict al Iuliei Sălăgean este cel pe care l-a avut cu cuplul format din Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Blondina l-a acuzat la un momentdat pe omul de afaceri că o asalta cu mesaje chiar dacă era cuplat cu Bianca.

 

„Vreau să lămuresc puțin lucrurile pentru că eu sunt o femeie foarte corectă și foarte sinceră, iar când am văzut interpretarea celor de la ziar, interpretarea tiktok-ului meu, asociind tiktok-ul meu cu un cuplu, și anume Gabi și Bianca, nu am putut să las lucrurile așa. Vreau să spun foarte clar și răspicat că nu are legătură cu ei nici măcar 0,01 %. Nu doresc răul nimănui, indiferent că este dușman sau că nu este dușman”, a mărturisit Iulia Sălăgean, în exclusivitate pentru emisiunea Star News, pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest